Decleir houtconstructies raemen atelier Kortemark 31

Hout, aluminium en pvc

Elk materiaal heeft zijn eigen karakter en geeft uw huis een eigen gezicht.

Al van bij onze start hebben we gewerkt met het meest duurzame materiaal voor onze ramen en deuren: hout. Ook in aluminium en pvc bieden we gepaste raam-en deuroplossingen aan.

Heeft u een duidelijke voorkeur? Wenst u een combinatie van verschillende materialen?

Samen bekijken we welk materiaal het best bij je past. We ondersteunen je steeds professioneel in het maken van de ideale raam-of deurkeuze. Dit binnen diverse stijlen en op maat voor zowel nieuwbouwwoningen als renovatieprojecten. We gaan steeds mee in jullie architecturaal verhaal en geven zo jullie concept de gewenste vorm.

Raemen raam materiaal hout alu

Hout

Met onze exclusieve houten ramen maak je altijd een goede keuze. Het is het meest authentieke van alle materialen, de beste isolator en uiterst duurzaam. Houten ramen gaan generaties mee en zijn weinig milieubelastend.

Kiezen voor hout is kiezen voor natuurlijke warmte, sfeervol en duurzaam wonen. Hout past perfect in zowel een klassieke als moderne bouwstijl. Onze houten ramen, geproduceerd in onze eigen schrijnwerkerij, worden afgeleverd met de grootste zorg voor afwerking.

Hout/Aluminium

Hier combineren we het mooie van 2 werelden. Hout/aluminium biedt zowel een alternatief voor het klassieke warme houten raam als het onderhoudsvriendelijke strakke aluminium raam. Hout is op zich al sterk, doch dankzij de versterkte kern worden de ramen nog sterker, stabieler en biedt deze combinatie de fabrikant nog meer mogelijkheden.

Ramen in hout/aluminium combineren warme schoonheid met moderne kwaliteit. De unieke mix zorgt voor innovatieve, duurzame en energiezuinige raamprofielen.

Kunstoff raemen internorm

PVC/Aluminium

PVC of kunststof is zeer geschikt voor standaard ramen en deuren. Het materiaal is onderhoudsvriendelijk en het goedkoopste product voor goed geïsoleerde ramen en deuren in standaardformaten. Voor een goede stabiliteit dient het verstevigd te worden met staal. Het leent zich niet voor speciale vormen en evenmin voor grote raamconstructies, grote schuiframen of veranda's. Met een laagje Aluminium aan de buitenzijde maken we ook ramen in kunststof perfect weersbestendig en kunnen we alle kleuren aan!

PVC

Ben je op zoek naar een standaard raam of deur? Ligt je prioriteit bij gemakkelijk onderhoud, goede isolatie en wil je graag een budgettaire oplossing? Dan kunnen we zeker in PVC voor u een voorstel uitwerken.

Aluminium raemen

Aluminium

Het materiaal voor een lange levensduur, strak en topdesign èn onderhoudsvriendelijk.

Aluminium ramen komen mooi tot hun recht in de hedendaagse architectuur maar winnen ook aandeel in eerder traditionele bouwstijl. Aluminium biedt een grote stabiliteit waardoor grote en slanke raamconstructies mogelijk zijn. De prijs van aluminium stijgt evenredig met de gewenste isolatiegraad van de ramen. Alu ramen zijn verkrijgbaar in alle RAL kleuren en een ruime waaier aan designvarianten. Aluminium is niet onderhevig aan weersinvloeden (UV-stralen, vocht) en vraagt weinig onderhoud.