Decleir Houtconstructies Raemen 7

Raemen met een gezicht

Raemen staat van bij de start voor duurzaam buitenschrijnwerk op maat. Energiezuinige ramen en deuren met een persoonlijke service. Geen nummers, geen bandwerk, maar gezichten en een individuele aanpak. Net zoals Charlotte en Konstant van hun vaders en grootvaders leerden. Het is een succesvolle benadering: het duo wordt snel een team, waarbij Charlotte "Raemen" een vriendelijk gezicht geeft. Raemen breidt uit tot een hechte groep schrijnwerkers en vakspecialisten die de familiale visie en de passie voor maatwerk delen.

Embleem Raemen bg RGB hires

Onze aanpak

Raemen staat voor duurzame kwaliteit met een ziel.

De visie van Raemen is duidelijk: uitblinken in het adviseren en plaatsen van energiebewuste ramen en deuren. Hoe? Door resoluut te kiezen voor kwaliteit, innovatie, vakmanschap en een persoonlijke benadering in een familiale omgeving.

Persoonlijk contact is vanzelfsprekend. We nemen eerst uitgebreid te tijd om naar uw verhaal te luisteren. Eens we weten wat u precies zoekt, staan we u bij doorheen het hele proces.

Duurzaamheid en energiebewuste oplossingen zijn altijd het uitgangspunt. Het is onze basis in alles wat we doen. Toeval bestaat niet, nauwkeurigheid wel. Zowel in de keuze van materialen als in afwerking.

Zorgvuldig, precies en met kennis van zaken gaan we bij elk project voor het maximale. Daarom zetten we continu in op bijscholing en opleiding. We zijn voorloper in het toepassen van nieuwe technieken en innovaties. We zijn trots op ons vakmanschap, en op ons team!

Onze vakmensen bieden u standaard een snelle, flexibele en kwaliteitsvolle service. Kom gerust eens langs. Wij zorgen voor een warm onthaal en nemen graag tijd om u te adviseren bij het maken van uw keuzes.

Charlotte Decru

" De mooiste dingen zie je door te kijken "

Vacature monteur raemen ramen binnenschrijnwerk 23

Installatie met eigen vakmannen

Onze ervaren vakmannen zorgen voor een vlekkeloze montage van je duurzame ramen en/of deuren. We werken enkel met eigen teams en dat is niet toevallig. Elke Raemen-medewerker is een ambachtsman met aandacht voor de kleinste details in het installatieproces. Elke vakman is opgeleid volgens de strengste normen. Geen wonder dat onze teams RAL-gecertificeerd zijn, het Duitse keurmerk voor kwaliteit. Jaarlijks scholen onze schrijnwerkers zich bij om de nieuwste technieken en technologie├źn in duurzaam wonen perfect te begrijpen en naadloos toe te passen in je bouwproject.

Met aangepaste transportmiddelen en een kraan kunnen ook zeer grote ramen bijna overal gemonteerd worden. Zelfs hoog in de lucht vormt monteren geen probleem. Het is zelfs een klein spektakel!