Logo raemen partners

Raemen gaat de uitdaging aan en werkt enkel met hoogwaardige en duurzame producten, steeds met het oog voor vakmanschap van de hoogste kwaliteit. Hiervoor kiezen we duurzame partners met dezelfde waarden, waardoor we samen aan jullie de gepaste producten kunnen aanbieden. Dankzij onze goede samenwerking kunnen we in eenzelfde woning verschillende merken, producten en materialen combineren.

Logo internorm2

Internorm

Internorm "Made in Austria" is uniek, ademt innovatie, maar is bovenal duurzaam én betrouwbaar. Met zijn eigen high-tech en high-design-vernieuwingen ontwikkelt en produceert Internorm hoogwaardige hout en kunstof ramen en deuren. Dit maakt hen tot toonaangevende en grootste internationale raamproducenten van Europa. Laat je alvast hier inspireren.

Logo solarlux2

Solarlux

Solarlux staat garant voor fascinerende oplossingen van GLAS die het wooncomfort een nieuwe dimensie geven. Zij gaan je huis en omgeving op een unieke wijze met elkaar verbinden om zo dichter bij de natuur te komen en je eigen "natural wall" te creëren.

Glazen vouwwanden, serres, terrasoverkappingen, balkonbeglazing,... voor nieuwbouw en renovatie, zowel voor hoofd- als bijgebouw, voor privé- als professionele toepassingen, altijd op maat gemaakt en geheel passend.

Solarlux bevestigd en overstijgt het architecturale, met als uitschieter hun "CERO": de réferentie voor minimalistische schuiframen met maximale transparantie, maw. wonen met een WOW-effect! Bekijk hier alvast het WOW-effect.

Vierpunt Logo v1 Logo baseline

Vier.punt

Met onze eigen houten ramen en deuren willen we dezelfde waarden doortrekken. Onze troeven zijn eigen productie door ervaren vakmensen met een up-to-date machinepark. We zorgen voor exclusieve houten ramen en deuren die volledig op maat gemaakt worden naar wens van de klant met een deskundige montage en afwerking.

Logo raico2

Raico

Raico Bautechnik GmbH is erkend specialist van uitdagende en geavanceerde buitenbekleding van gebouwen. Op maat gemaakte glasvliesgevels laat unieke ontwerpen schitteren. Zowel bij constructies in hout, staal of aluminium biedt Raico steeds de oplossing die voldoet aan de eisen van het ontwerp.

Raam-of deurelementen, dakconstructies met flexibele standaardsystemen of complexe oplossingen op maat, bij Raico is het buitengewone dagelijkse routine! Neem alvast hier een kijkje.

TOPIC Logo

Topic

"Masterpieces" zo kan je de gepersonaliseerde deuren van de Oostenrijkse fabrikant TOPIC noemen. In hun eigen schrijnwerkerij, glasafdeling en smederij ontmoet de traditionele ambacht de architectuur- en designtrends. Volledig op maat en naar wens van de klant worden materialen gemixt tot unieke, perfecte en met liefde voor detail gemaakte "Masterpieces". Werp hier alvast een blik achter de deur.

Logo reynaers

Reynaers Aluminium

Als toonaangevende Europese specialist in het ontwikkelen en in de markt zetten van innovatieve en duurzame aluminium toepassingen past Reynaers Aluminium dan ook perfect in ons plaatje. Naast het verkopen van een aantal standaardoplossingen ontwikkelt Reynaers Aluminium ook op maat en dit voor zowel particuliere, commerciële als industriële projecten. Hun unieke aluminium profielen bewijzen dat echte schoonheid kan blijven duren. Ervaar hier eenzelfde gevoel voor perfectie.

Logo suysbase whiteback RGB

Suys

Suys is gespecialiseerd in de productie van aluminium en PVC profielen die daarna verwerkt worden tot rolluiken en screens.